corona-5206890

Protocols COVID-19

Protocols segurs per a dur a terme l’activitat en la desescalada.

Des de la companyia d’instal·lacions participatives «El Pájaro Jocs», estem mirant la manera d’adaptar-nos a la nova normativa de desescalada gradual de la pandèmia covid-19, per tornar a poder seguir exercint la nostra activitat, mitjançant protocols segurs.


Volem proposar el joc en família com a eina de primera necessitat per a reforçar vincles afectius d’una societat que a patit i està patint una crisi no només sanitaria sinó també social.

• L’espai on es realitzarà l’activitat estarà delimitat i disposarà d’una entrada i d’una sortida, equipades ambdues amb dispositius de gel hidroalcohòlic i amb una llista de normes de conducta per al bon funcionament de l’instal·lació.

• Hi haurà gel repartit per la instal·lació, per fer-ne ús sempre que sigui necessari.

hand-sanitizer-4967957 copia
mask-5206789

• Hi haurà control de l’aforament, els participants entraran i sortiran de manera organitzada i sempre protegits amb mascareta, o els elements de seguretat que siguin necessaris, si així ho demanen els organismes competents.

social-distancing-5132346

• Després de cada torn de 45 minuts, hi haurà 15 min. De pausa per netejar totes les superficies que han estat en contacte amb els participants, i seguidament es tornarà o obrir l’entrada al següent torn. De manera que en 3 hores d’activitat podran accedir-hi 150 persones.

• Els participants menors d’edat hauran d’accedir sempre acompanyats d’un adult i cada infant que entri el podrà acompanyar un màxim de 2 membres adults de la família.
• Les mascaretes i els dispositius necessaris de protecció són responsabilitat del/la paricipant i no de la companyia de Jocs.

boy-2029804
aerosol-can-159912
hand-sanitizer-5302594
corona-5206890

Protocols COVID-19

Podeu descarregar els protocols aqui

Protocols segurs per a dur a terme l’activitat en la desescalada.

Protocols segurs per a dur a terme l’activitat en la desescalada.